Можеш много да ми се надяваш, с думички да прoбваш да ме зарибяваш... Но с мен не си познал, че лесно става, мъжът е за това - да уважавa!

♥ 5 случайни фрази ♥

Ако мъжете преди всичко търсят някое задълбочено, чувствително същество, а жените - в избора на своя брачен партньор -някой умен, съобразителен и блестящ мъж, то всъщност е ясно, че мъжът търси идеализирания мъж, а жената - идеализираната жена, следователно тук не се цели допълване, а съвършенство на собствените предимства.
Къде изчезна ти, когато сърцето ми заби с ритъм луд... Къде се скри, когато то се спря и вместо да пулсира бавно и лежерно, отказваше да се събуди,макар и за секунди... Къде се беше сгушила безгрижно и блажено, когато и дъхът ми казваше ми: „Сбогом!”... Аз знам! Знам къде, кога и как с лекота душеше моята душа... Знам още колко пусто бе в теб,макар че казваше:”Не знаеш колко много означаваш ти за мен” !!! Така е то в любовта – обичаш все онази – грешната...Дори да знаеш, че си е така,избираш пак да губиш битката....Мазохизъм или слаб акъл, все тая – наебан си връз чакъл...С колене разбити,трътка и мечти, отново ставаш с препълнени очи ... да дириш брод към новата жена,която пак ще те „опъне” с лекота...... И как да скриеш мъката с ръце,когато те самите казват ти:”Менте”? Опитваш да изпразниш мислите за нея,но вместо мир намираш пак ....
Е,бе,ме,се без оправдания моля !
ако ми звъннеш и ми кажеш,че още ме обичаш, и че не си ме забравил зае*авам всичко и всеки и идвам при теб <3 Форевър
Алкохолът е враг на човека, но Бог е казал: "Обичай враговете си!"
Още случайни Най-харесвани