Усмивката е винаги на лицето, но никой не разбра какво ми е в сърцето.Комплименти от красиви момчета безброй, но защо са ми като не ги изрича ТОЙ?

♥ 5 случайни фрази ♥

1 месец до ДЕРБИТО !!! :)))
Mамо защо плачеш попитало едно момченце майка си - Защото съм жена? - отговорила му тя. - Не разбирам – казало детето. Майка му го прегърнала - Никога няма да разбереш. Малкото момче попитало баща си: - Защо мама плаче сякаш без причина? - Всички жени плачат без причина – отвърнал бащата. Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Затова попитал Господ: - Господи, защо жените плачат толкова лесно? Господ отговорил: - Когато създавах жената, я направих специална. Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й. Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква. Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много. Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му. Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо. И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда. Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си. Красотата на жената е в нейните очи, които са пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.
Живота продължава, въпреки раздялата, въпреки болката ,въпреки сълзите! Не заслужава да страдаш за него! Покажи , че можеш и без него,че не е единствен!
само още едно стъпало, и той ще бъде горе! Той ще отмъсти зарад братята си! - Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци... - Млади момко, едно стъпало още! Само още едно стъпало, и ти ще отмъстиш. Но аз винаги за това стъпало вземам двоен откуп:
И С ТЕБ И БЕЗ ТЕБ, ВСЕ МИ Е ТАЯ - ЧУВСТВАМ СЕ УЖАСНО САМ. Е, ЩЕ МИ СПЕСТИШ ИЗВЕСТНИ РАЗХОДИ С ОТСЪСТВИЕТО СИ.........
Още случайни Най-харесвани