Ще минат дни, ще съжеляваш за две очи потънали в сълзи.Тогава ще искаш да се върнеш, но ще бъде твърде късно.Всичко ще бъде погубено и за това ще си виновен само ти!!!

♥ 5 случайни фрази ♥

Когато умра, аз няма да изгния и свежа ще остане мойта кожа, защото алкохола, който съм поел не ще ми позволи да се разложа! На гроба ми не сипвайте вода! На онзи свят аз няма да се мия! И ако някога възкръсна от пръстта, ще бъде само, за да пия!
Всеки има някакво хоби, което му доставя удоволствие. Замислете се как когато правите това, което ви доставя удоволствие, давате всичко от себе си - без и през ум да ви минава какво ще получите. Давате, защото ви харесва, кара ви да се чувствате добре и щастливи. Защо не правим същото и в отношенията си към хората? Защо не даваме частица от себе си просто за да направим някого щастлив? Имаше една поговорка, че щастието е в това да даваш, а не да получаваш...
Най-хубавото име Виктория <3
Za tezi koito taino slu6at 4alga :D :D :D
Хаха: заклеимихме се като най-големите врагове,мразихме се,любовта си отричахме... но двамата с тебе знаем,че още се обичаме !
Още случайни Най-харесвани