Чета си глупостите и си мисля, колко ли грама уиски, "Elijah Craig Bourbon 12 Years Oldла" бях изпила за да напиша това знам, че ми стигат и 50 грама за да ме хване, спомням си твоите думи, не се взимай толкова на сериозно , да прав си! За мен.....

♥ 5 случайни фрази ♥

Миличка, акъла не е к*р за да ти го Вкарат (сън)
Пожелавяй ми смърта, кажи че съм една измислица \пак лъжа\, карай ги да псуват с теб онази дето е нещастница \пропаднала\. Думите тежът, когато казани са от достоен мъж \не от теб\, думите на слаб лъжец са думи чути от изгубени \като теб\.
Двама тийнейджъри по 16 години, момче и момиче. Се запознали в интернет, и с течение на времето станаха най-добри приятели. Момиченцето живее в Ню Йорк, а момчето в Англия. Винаги си помагаха и правеха да се чувстват по-добре. Двамата имаха бурен живот, но винаги са се имали един с друг ... Една вечер, говореха по интерне момичето: Имам нещо да ти кажа Момче: Да ...? Момиче: Обичам те ..! Момче: "И аз теб! Момиче: Не .. не по такъв начин, както аз те обичам Момче: ..... Момчето се изключи, а момичето плачеше и мислеше, че го е унищожила ... Но по-късно тази вечер и звънна телефонът, а това е той. Момичето: Ало .. Момчето: Хей здравей .. аз съм ..момичето: Е .. слушай действително ми е жа-Момче: Не! Да не ти е жал .. Защото и аз те обичам! Момиче: Наистина ли? Но не ще може да се виждаме един до друг .. Родителите ми никога не биха ме пуснали да отида в Англия .. Аз трябва да имам всички изпити. Момче: Знам ... И аз също. И мен не би ме пуснали да отида в Ню Йорк .. никога .. Момиче: "Ние .. Бихме могли да изчакаме няколко години и да бъдем заедно Момче: Може. Трябва да приключим разгора за сега. Обичам те.... Момиче: И аз също. За следващите няколко години те остават заедно, а тяхната любов е все по-голяма и по-голяма. Един ден, докато говореха .. Момиче: Аз приключих с всички изпити и сега имам достатъчно пари, за да дойда.... Момче: сериозна си? Момичето: даа .. Когато ще се срещнем? Сега са планират а няколко дни по-късно, момчето отиде на летището. Самолетът на момичето само, че не е пристигнал. Изведнъж се чуха шокиращи новини на телевизора. "Самолетът от Ню Йорк до Англия падна .. 1000 мъртви .. "Момчето започва да плаче. върнало се у дома и взима нож ... Тази нощ той бе открит мъртъв в стаята си до компютъра. Когато родителите му го намерили .. намериха и снимка на момичето в ръката и малка послание "Нашата любов е твърде късна" Родителите на момичето отидоха нейната стая и намериха дневника й .. В него са намерили снимка на момчето и съобщение под нея "Ще го видя .. и макар да ме убии това" Двамата се видяха, да,но в рая. Ако си влюбен в някой, отидете веднага да го видите и му кажи, че го искаш! Никога не знаеш какво носи новия ден, но нека всеки ден да бъде испълнен с лицето, на който искаш.
господ на всички е дал ум, но не и опатстви как да го използват :D
Дори и да ти пука.......важното е да не ти личи!!!!
Още случайни Най-харесвани