Остави ми всичко ,само си върви

♥ 5 случайни фрази ♥

Вечер е на терасата има няколко човека , единият от тях педал, една която обичаше онзи дето педала щял да го има с пари, майката на онзи когото тя обичаше и двама трима серджии, педала към момичето- ти все още ли си влюбена в......, тя мълчи, -педала- ........аз мога да го имам искаш ли да се хванем на бас, -тя -ще те убия стиска го докато, той започваше да диша трудно,- майката на онзи в когото, тя беше влюбена -.....какво правиш с гостите ми-тя ще го убия..... След време случката се повтаря. Тя и педала на същата тераса, а онова момче някъде наблизо отива да си вземе фас почивчица- педала към нея - не го ли забрави- сега ще пробваме нещо аз ще му звъна и до минута той ще тук, -тя ок- онова същото момче която тя обичаше се качваше по стълбите към къщата , а педала се кефеше , - а видя ли сега веднага дойде,-тя - да бе той беше наблизо все едно не чух, че още преди да му звъннеш той беше тук. Педала ние сега ще отидем да си разказваме приказки, и дърпа стола му към неговия,ония се смущава , (защо ли), тя - да вървете и други работи може да правите, той току що епилира краката си за теб , тя става от стола слиза по стълбите и влиза в стаята си. Избухва в плач, а педала, пристига и и казва е не ми се сърди де видя ли аз имам пари и мога да го имам , а ти не ..... Тя - махай се - и аз така си мисля че ще го имаш ,хх,хахах.ТЯ НЕ ВЯРВАЛА НО МИНАЛИ ГОДИНИ И ТЯ РАЗБРАЛА, ЧЕ МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧАЛА Е ГЕЙ, ПО ЛОШО - ЖИГОЛО!
Да бъдеш човек- това е много. Но да бъдеш жена- това е още повече.
Младежта се увлече от всекидневното,забавителното и лекото в живота; волност,безгрижие и лекомислие обладаха душата й и лека полека тя се отдалечи от ценното и същественото в живота и миналото.
Вечно бягаш и се криеш,нямаш смелост да бъдеш до мен !
Усмивката не струва нищо, но създава много. Тя прави по-богати тези, които я получават без да прави по-бедни тези, които я дават. :) GB
Още случайни Най-харесвани