По някога има много забавни хора...... :Х

♥ 5 случайни фрази ♥

Можеш много да ми се надяваш, с думички да прoбваш да ме зарибяваш... Но с мен не си познал, че лесно става, мъжът е за това - да уважавa!
Леглото ми е твърде голямо за да спя сам/а в него.
Не мога лесно да заспя, сам в леглото се въртя, и мисля кой ли съм сега, оглеждам се в съдбата си, подреждам във главата си, добро и лошо,всичко. Всичко исках,и всичко имах, защо ли не разбрах,кога го пропилях. На живота се не давам, вземам,давам, гре ховете си ще нося,но щастлив, твойта болка,като моя ще приема, за да кажа някой ден,пак сам жив. Неверeн бях на любовта,бях предаван с лекота, останах сам без приятели,чувам своето сърце, то няма да ме подведе по пътя към мечтите ми. Всичко исках,и всичко имах, защо ли не разбрах,кога го пропилях.
Думата" селянин" не звучи толкова обидно колкото думата " мерзавец ".
Какво се случи? Какво по дяволите стана? Къде изчезна любовта? Къде изтрихме всички чувства и как изпуснахме мига? Кога дойде началото?А края? Защо извърнахме очи,какво се случи? Дори сълзите ми признават,че сгрешихме и карат ме да не прощавам втори път... Но как да не простя,когато заедно разбихме въженият мост що води към върха!!!
Още случайни Най-харесвани