Не търси нещо перфектно.. търси нещо истинско!

♥ 5 случайни фрази ♥

Едно момиче било щастливо и доволно от своя живот, усмивката не слизала от лицето й,дори не познаваше що е болка .. Но в живота й се появил човек,който преобърнал реда в безпорядък.. Тя се влюби,той я излъга.. Той я разгираваше,а тя плачеше.. Приятелите й се чудеха как да й помогнат.. Но за нараненото сърце лек няма. Мина време.. тя се промени. Преглътна болката и стана друг човек. Той отново се появи в живота й,тъкмо когато тя беше започнала да го забравя.. Но този път,ролите се размениха. Дойде време за така чаканата и съпроводена от сълзи и страдания разплата.. Той: Защо просто не ми дадеш втори шанс? Тя: Защото аз достатъчно шансове ти дадох,но ти не оцени любовта ми към теб.. Всичко се връща,нали знаеш.. ? ;] Тогава тя си тръгна и дори не се обърна.. Той ли? Той си каза " Мамка му,това момиче наистина ме е обичало .. " Но тъй като я беше наранил прекалено много,просто трябваше да приеме факта,че я бе изгубил.. но този път ЗАВИНАГИ !
Ти преобърна света ми за миг,ти и аз сме едно разбери.Аз вярвам в тебе само,в мене само,в двама ни.Ти..ти и аз сме едно неделимо,нито миг,нито свят ни дели.Аз вярвам в тебе само в мене само в двама ни!!
Най мразя надувки които те познават,но като те видят си обръщат главата на другата страна.смешни сте....
Как си? - Добре. [Щом ми пишеш] - Какво правиш? - Нищо.. [Мисля за теб!] - Кажи нещо.. - Не знам какво.. [Обичам те] ;x.....!!!!
m
Още случайни Най-харесвани