Търсих те, без да знам, че ще те намеря! Срещнах те, без да знам, че ще се влюбя! Намерих те, без да знам какво чувствам! Влюбих се, без да знам, че така ще боли! Промених се, без да знам, че ще е зарaди теб! Обикнах те, без да знам, че съм могла да обичам така...!

♥ 5 случайни фрази ♥

Март е месецът на влюбените Скорпиони. Ще получат както деликатни намеци, така и откровени предложения. Ще им бъде малко трудно да вземат окончателно решение, свързано с личните им отношения, но пък ще могат да обмислят действията си и през април, когато разположението на планетите ще бъде просто уникално и ще им помогне да се справят с трудностите или да защитят позициите си. Нека Скорпионите използват времето през май за преодоляване на съществуващите лични проблеми и изглаждане на недоразумения с любимите хора. Да се преборят с ревността и желанието си да контролират всичко и всички. Лятото ще е спокойно, ще могат да отпочинат, да се заредят с нови емоции, да реализират стари намерения, свързани с пътешествие, разходка в чужбина или друга нестандартна идея, която до момента са отлагали. През септември стресът и преумората ще оставят отпечатъка си върху здравето. Скорпионите трябва да реагират по-гъвкаво, да се адаптират към обстоятелствата по-бързо, да се вслушват в съветите на близките си и да се насочват повече към колективна, отколкото към индивидуална работа. Октомври ще бъде най-труден, но и най-интересен за Скорпионите. Както е известно, те обичат трудностите, предизвикателствата и непредвидените проблеми и с ентусиазъм се втурват да ги преодоляват. През октомври и ноември енергийното им ниво ще е много високо и ще направят всичко, което им е по сърце, разчитайки предимно на себе си. Добре е привършат с осъществяването на нестандартните идеи до края на годината, защото през следващата обстоятелствата коренно ще се променят. !!
Колкото и да се приближавашш.. пак ще си дълеч от мен ;)
Za vsi4ki koito mrazqt dskly
I keep on running, running. And nothing works. I can't get you off my mind..
Защото с безразличието си я превърнах в това,което е сега…безразлична !Обратното на любовта не е омразата, а безразличието.
Още случайни Най-харесвани