Сега заради теб бих запалила целия свят...нЕка всичко върви по дяволите ....

♥ 5 случайни фрази ♥

Seasons come and go, but I will never change [music]
ЦИГАНСКИЯ "BIG BROTHER" Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цялапартамент 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко. Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини. Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат. Четвърти ден: Нонстоп секс понеже няма друго за правене. Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите. Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200% на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс. Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.
За приятелите ми от едно време, онези, с които бягахме от час и висяхме по 3 часа в кафето, за незабравимите мигове заедно.
Търсих те, без да знам, че ще те намеря! Срещнах те, без да знам, че ще се влюбя! Намерих те, без да знам какво чувствам! Влюбих се, без да знам, че така ще боли! Промених се, без да знам, че ще е зарaди теб! Обикнах те, без да знам, че съм могла да обичам така...!
Душата няма възраст, а сърцето - бръчки. Стигни до там, до където ти стига поледа и когато стигнеш ще видиш, че трябва да вървиш още. Има неща в живота, заради които си струва да се бориш до край.
Още случайни Най-харесвани